Cele mai bune jocuri din care poţi câştiga bani

Mulţi dintre noi joacă cel puţin un joc online în timpul liber, iar câteodată acel joc ajunge să ne ocupe chiar mai multe ore decât ne-am propus, captivaţi fiind de diversele lumi virtuale ce le oferă. Uneori devenim frustraţi gândindu-ne la timpul pierdut, dar dacă alegem jocul corect, acest timp petrecut în faţa calculatorului devine nu doar distractiv ci şi prolific, întrucât există jocuri din care poţi câştiga bani adevăraţi. 

Unele din aceste jocuri presupun să faci o investiţie iniţială pentru a putea apoi înmulţi acei bani şi a-i retrage atunci când ai ajuns la suma dorită. În altele este doar nevoie de atenţie şi concentrare pentru a obţine un venit decent din jocuri video. Lista noastră de jocuri ce permit retragerea banilor reali şi pe care le recomandăm dacă doreşti să faci bani din jocuri include următorele titluri:

Taxi-Money

Taxi-Money este un joc cu o vechime mai mare de 2 ani pe piaţa jocurilor cu retragere de bani reali.  Este foarte simplu de jucat, iar tot ce trebuie să facă un jucător este să achiziţioneze un taxi și să îl trimită în curse. Este un joc ce necesită o investiţie, dar cu cât mașina cumpărată este mai scumpă, cu atât câştigul jucătorului va fi mai ridicat.

Există și maşini pe care le poţi cumpăra cu o reducere de 25%, iar jocul include şi o competiție în care te poţi întrece în curse cu ceilalți participanți.

Metin2-România

Acesta este un joc gratuit de tip MMORPG în care jucătorul va trebui să lupte pentru a câştiga supremația regatului său. Există 3 regate inamice care în trecut formau un tot unitar şi care s-au divizat în urma apariției pietrelor metin.

Cum poţi câştiga bani din acest joc? Jucând cât mai mult pentru ca valoarea contului tău să crească. Atunci când contul tău este suficient de mare, îl poţi vinde pe „bucăți” sau în întregime.

Golden Tea

Golden Tea este, în opinia multora, un joc foarte profitabil. Nu necesită nici o investiţie pentru a putea valorifica munca din joc în bani reali. Jucătorii nou înregistrați primesc 10.000 de monede de aur cu care trebuie să cumpere un lot de pământ. Pe acest teren, jucătorii vor planta pomi pentru a putea obţine profit.

Swagbucks

Swagbucks este un site web foarte versatil şi cunoscut în lumea online, iar cei ce doresc să se înscrie pe site pentru câştiguri rapide trebuie să aibă minim 13 ani. Pe acest site, disponibil în Marea Britanie, Statele Unite, Canada şi Australia, se pot câştiga bani jucând jocuri online.

Practic, jucând acumulezi puncte SB (Swab Bucks), care este un fel de monedă virtuală a siteului. Aceste puncte pot fi apoi retrase fie în numerar prin transfer PayPal, fie în carduri cadou de la comercianţi din ţările în care este disponibil site-ul.  Cei ce doresc să folosească Swagbucks nu au nevoie de cunoştinţe sau aptitudini deosebite, iar utilizatorii au posibilitatea de a face bani şi prin alte metode, cum ar fi vizionând clipuri video sau completând chestionare.

SecondLife

Mulţi nu consideră SecondLife ca fiind un joc online şi chiar descrierea lui pe site-ul oficial îl caracterizează drept „o lume virtuală imaginată și creată de rezidenții ei”. Este de fapt o societate virtuală cu o economie şi monedă proprie, numită linden dollar (L$).  Această monedă are valoare în lumea reală i se poate converti în bani adevăraţi (1 USD = 250 L$).

 

 

Leave a Comment