Cele mai bune jocuri pentru console ale momentului

Gamerii care deţin console de jocuri au toate motivele să fie fericiţi anul acesta, întrucât a fost unul prolific pentru lumea jocurilor video. Titluri din ce în ce mai spectaculoase, cu tematică cât mai diversă şi o calitate grafică de excepţie au fost lansate în 2018. Acestea includ atât jocuri complet noi cât şi continuări ale unor francize de succes.

God Of War

Cel mai aşteptat joc al anului 2018 a fost ,fără îndoială, God of War. A fost lansat în aprilie pentru PlayStation 4 şi continuă o franciză începută acum 13 ani. Acesta este primul joc care a fost făcut de la zero pentru consolele de ultimă generaţie de la Sony.

God of War este un joc de acțiune-aventură care spune povestea lui Atreus, fiul unui războinic spartan pe nume Kratos, care pleacă într-o călătorie periculoasă împreună cu tatăl său. Acţiunea din noul titlu are loc într-o lume plină de zei și monștri bazată pe mitologia nordică, spre deosebire de toate celelalte titluri, care au avut elemente din mitologia greacă.

A Way Out

Electronic Arts şi Hazelight au creat un joc care cu siguranţă este pe placul fanilor Prison Break. A Way Out a fost lansat pe 23 martie 2018 şi este disponibil atât pe PlayStation 4 cât şi pe Xbox One. Este un joc de aventură ce spune povestea a doi deținuți pe nume Leo și Vincent care încearcă să evadeze din închisoare. Având în vedere tema şi acţiunea jocului, acesta nu se poate juca decât cooperativ, împreună cu un prieten.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 va ieşi pe piaţă pe 26 octombrie 2018 şi este cel de-al treilea joc din seria Red Dead, dar reprezintă de fapt un prequel pentru titlul lansat în 2010.

Jocul este un western open world care îl va avea ca personaj principal pe Arthur Morgan, un membru al bandei de răufăcători Dutch van der Linde. Atât dezvoltatorii de la Rockstar cât şi Take-Two – publisher-ul – sunt deja foarte mândri de joc şi au aşteptări mari de la el. Vom vedea cum îl va primi publicul în curând.

Far Cry 5

Far Cry 5 continuă o serie începută în urmă cu aproape un deceniu şi este disponibil pe PS4 și Xbox One încă din 27 martie. Acest joc video, creat de Ubisoft Montreal și Ubisoft Toronto, se bazează pe povestea unui cult religios extremist din Montana şi al liderului său Joseph Seed. Cu un subiect de actualitate în America, jocul oferă fanilor multe ore de acţiune şi aventuri.

Celeste

Celeste, un joc disponibil pe Nintendo Switch, PS4 şi Xbox One, pune jucătorul în rolul unei tinere care este hotărâtă să urce pe un munte și luptă împotriva propriului doppelgänger pentru a-şi înfrânge anxietatea, depresia, îndoiala de sine şi a se regăsi.

Leave a Comment